fien

Maahantuomme laukut ja asusteet sinulle!

Laukku, kukkaro, koru, huivi...? Olet oikeassa paikassa!Modelife on syntynyt intohimosta muotiin ja kauniisiin asusteisiin. Modelife haluaa tuoda upeita tuotteita edullisesti ja helposti. Tuomme sinulle tarjolle runsaasti erilaisia tuotteita jotta löytäisit juuri sen haluamasi. Emme maahantuo isoja eriä vaan poimimme parhaita paloja sieltä täältä ja pienin erin jotta sinä voisit nauttia yksilöllisestä tuotteesta. Laukku tai asuste on aina osa sinua. Erotu siis massasta!

Kauppamme haluaa antaa inspiraatioita ja tuoda tarjolle myös persoonallisia asusteita puhumattakaan upeista design ja lifestyle tuotteista. Mottomme on: "Yksi uusi laukku on aina parempi kuin kymmenen vanhaa". Tarjoamme vaihtuvaa muotia uskomattoman edullisesti ja edullisin toimituskuluin joten voit ostaa meiltä laukun vaikka yhtä tilaisuutta varten. Olipa sitten häät, syntymäpäivät tai pikkujoulut, Modelife auttaa Sinua onnistumaan viimeistelemällä asusi aina upeilla tuotteilla. Valikoimaamme kuuluvat upeat design tuotteet kuten Goojob Blossom laukut, Aura Quen tuotteet, Anna Smith® New York, Santoro Londonin Gorjuss™ tuotteet ja paljon muuta.

Yrityksemme on 100% suomalainen. Varastomme ja logistiikkamme toimii Porin naapurikaupungissa Ulvilassa. Ostamalla meiltä tuet suomalaista työllisyyttä, sillä moni suomalainen tekee työtä ketjussa tilaus-toimitus. Suomalaisesta kaupasta ostamalla varmistat myös kansantalouden kasvun. Toimituksemme on myös nopea ja käytämme toimitukseen Itella Green -toimitusta sekä pyrimme olemaan myös pakkausmateriaalien suhteen ekologisia. Käytössämme olevat pakkausmateriaalimme on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

Otamme mielellämme vastaan myös kehitysideoita. Kerro meille palautetta aina kun näet siihen aihetta. Parhaat kehitysideat saatetaan palkita kivoilla tuotteilla. Asiakaspalvelumme haluaa palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi pystymmekin antamaan takuut kaupastamme ja palvelustamme. On monta syytä miksi tehdä ostoksia meidän kautta mutta typistimme nyt viisi tärkeintä alle. Kiitos kun tulit kauppaamme ja jatka ostoksiasi tästä.